De nieuwe applicatie Fidelsys combineert drie handige functies in één. Dankzij eWallet kan je al je klantenkaarten bundelen in een digitale portefeuille, maar de app is ook uitgerust met een zoekfunctie om handelaars in je buurt terug te vinden. Via de newsfeed kan je daarenboven alle nieuwtjes volgen van die je favoriete handelaars online zetten. De applicatie is beschikbaar voor Android en iOs. 

Klantenkaarten bundelen

Dankzij eWallet kan je al jouw klantenkaarten bundelen in een digitale portefeuille. Je kan je kaarten makkelijk opslaan door de barcode van je klantenkaart eenvoudigweg in te scannen of de cijfercode manueel in te tikken. Wanneer je dan even later in de winkel bent, hoef je alleen je smartphone boven te halen en deze te overhandigen aan de verkoper. Gedaan dus met een portefeuille die uitpuilt van de klantenkaarten en de hopeloze zoektocht naar de juiste kaart wanneer je aan de kassa staat.

Het systeem bevat al zo'n 200 retailers waar je klantenkaarten aan kan koppelen. Indien de winkel van één van jouw kaarten nog niet is toegevoegd, kan je dit gewoon zelf doen. Daarenboven kan je jouw favoriete klantenkaarten markeren zodat deze sneller te terug te vinden zijn.

Geolocatie

Wanneer je op zoek bent naar een handelszaak of restaurant, al dan niet in je buurt, kan je de geolocatie-toepassing gebruiken om inspiratie op te doen. De applicatie ordent de zaken aan de hand van activiteit, waardoor de drukst bezochte zaken vanboven komen te staan.

 

Promoties

Daarenboven kan je je favoriete handelszaken ook 'volgen' om zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe promoties en acties. Handelaars kunnen berichten posten op hun 'wall'. Al deze berichten worden in een newsfeed gegoten zodat je een handig overzicht krijgt van al wat er reilt en zeilt bij je lievelingszaken.