Vandaag stellen we u graag An De Volder voor, ze is genomineerd in de categorie "Suppliers" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van An De Volder.

An De Volder, General Manager, Mars Belgium

Is General Manager van Mars Belgium en heeft haar 22-jarige carrière opgebouwd doorheen verschillende functies in Sales, (Trade) Marketing en Supply bij Mars in België. An is verantwoordelijk voor het uitwerken en realiseren van het zowel korte, als strategisch lange termijn business groeiplan. Haar passie voor ‘people development’ en ‘empowerment’ vertaalt zich in energie, betrokkenheid en samenwerking, het omarmen van innovatieve aanpakken in snel veranderende omstandigheden, en een veerkrachtig en altijd positief leiderschap.

Het creëren van wederkerige kansen voor alle partners in de keten door het ontwikkelen van opportuniteiten voor merken en categorieën staat bij An business-wise centraal. Zo werd Mars Belgium in 2022 het eerste land ter wereld waar de M&M’s ice cream innovatie voor de categorie:  M&M’s chills werd gelanceerd in samenwerking met de Belgische retail.  

An is daarnaast gedreven door het ontwikkelen van diversiteits-en inclusiviteits-vaardigheid, zo is ze mentor in het kader van de lokale Mars samenwerking met DE&I partner A Seat At The Table. Ook is An sterk betrokken bij de Mars duurzaamheidsagenda en het omzetten van globale engagementen in lokale, ‘last mile’ initiatieven, die ook merken op een holistische manier ontwikkelen, zo is de Ben’s Original rijst op de Belgische markt, als eerste operator, gecertificeerd volgens de meest recente standaard van het internationale ‘Sustainable Rice Platform’ (SRP).

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.