De CEO van Hunkemöller, Philip Mountford, heeft beslist om lingerieketen Hunkemöller te verlaten. Wie hem zal opvolgen is niet duidelijk.

Philip Mountford maakte zijn vertrek zelf bekend op LinkedIn. In een video gaf hij aan dat hij op 31 januari 2024 het bedrijf zal verlaten. Bij zijn aantreden in 2009 telde de lingerieketen 350 winkels verspreid over de Benelux en Frankrijk, en had het een omzet van 200 miljoen euro. Onder zijn leiding kon hij het aantal winkels optrekken tot 900 in 20 landen, met een geavanceerd omnichannelbeleid,  en de omzet laten groeien tot ruim 750 miljoen euro. Hij maakte van het bedrijf een van de leidinggevende lingeriemerken. In zijn video heeft de CEO het over “de leukste tijd uit zijn zakelijke carrière”. Toch heeft hij beslist om de fakkel nu door te geven aan een jongere, dynamische CEO. Wie dat is, is nog niet bekend.

Het vertrek van Philip Mountford is trouwens niet de enige verandering in het bedrijf. In februari raakte namelijk bekend dat de lingerieketen een nieuwe CFO verwelkomde: Nick Grensham, die ook lid van de raad van bestuur werd. Een maand later vervoegde ook Samantha Swain het team als directeur global merchandise en planning.