Bol.com breidt zijn assortiment uit met kinderkleding en zwangerschapskleding. Klanten hebben hierbij keuze uit duizenden kledingstukken van meer dan 80 verschillende merken, waarmee bol.com naar eigen zeggen de grootste baby- en kinderspeciaalzaak in België en Nederland is.

Bol.com verkoopt al lang niet meer enkel boeken en dvd's, en de webshop blijft uitbreiden. De Nederlandse online winkel biedt al sinds 2012 baby- en kinderproducten aan via de speciaalzaak Baby & Kind, waarvan het assortiment ondertussen uitgebreid wordt tot meer dan 80.000 artikelen. Naast baby- en peuterkleding in de maten 38 (prematuur) t/m 116, wordt nu ook kinderkleding in de maten 128 t/m 176 en zwangerschapskleding toegevoegd.

Hiermee biedt bol.com naar eigen zeggen de grootste speciaalzaak Baby & Kind van België en Nederland aan. Naast kleding voor zwangerschap, baby's, peuters én kinderen vinden ouders er alles van autostoeltjes, flessenwarmers, boxen en fopspenen tot verzorgingsspullen, ledikantjes en andere meubels en accessoires voor de baby- en kinderkamer.

“Bij bol.com kon je al terecht voor speelgoed, kinderboeken en babyartikelen en met de toevoeging van kinder- en zwangerschapskleding willen we het nog makkelijker maken voor (toekomstige) ouders. Je kunt alles wat je nodig hebt in één keer bestellen en thuis laten bezorgen, of ophalen wanneer het je uitkomt bij één van onze ruim 2.000 Belgische afhaalpunten in de buurt van je huis of werk,” aldus Kiki Lauwers, de nieuwe directeur België bij bol.com.

 

Via externe verkopers

Bol.com stelt sinds 2014 haar winkel open voor externe verkopers in België, ook voor het assortiment Baby & Kind. Al bijna een derde van de verkopen in deze speciaalzaak verloopt via externe verkopers uit België en Nederland. De uitbreiding van het assortiment nu is ook te danken aan de nieuwe verkooppartners van bol.com Ko & Flo en Bofashion.nl (kinderkleding) en Noppies, Bellyfashion.nl en Esprit (zwangerschapskleding ).