Amazon is vandaag van start gegaan met zijn Belgische website. Bezoekers kunnen kiezen uit meer dan 180 miljoen producten. Er is daarnaast ook een winkel voor Belgische merken.

Op website amazon.com.be vinden klanten een uitgebreid aanbod, aan elektronica, computers, outdoors spullen, sportuitrusting, speelgoed, doe-het-zelf, mode en meer. Klanten krijgen gratis levering van bestellingen van meer dan € 20 die daarvoor in aanmerking en die worden verkocht en verzonden door Amazon. Er wordt voor Belgische klanten een Prime-lidmaatschap aangeboden. 

Voor 2,99 euro per maand of 25 euro per jaar, biedt het lidmaatschap gratis levering van miljoenen artikelen de volgende dag, zonder minimum besteding, toegang tot Prime Video, Prime Gaming en meer. Amazon lanceert ook de winkel Brands of Beligum, waarin lokale Belgische merken in de kijker geplaatst worden. "Na maanden van voorbereiding zijn we trots om de virtuele deuren te openen van het splinternieuwe Amazon.com.be. Vanaf vandaag zullen we onze klanten in België nog beter kunnen bedienen met een lokale, meertalige winkelervaring en Prime-lidmaatschap. We verrassen hen met een uitgebreide selectie van internationale en lokale Belgische merken, net op tijd voor de feestdagen", zegt Eva Faict, Country Manager voor Amazon.com.be.