1 april is elk jaar weer hét moment waarop iedereen mekaar probeert beet te nemen. Zeker nu een geslaagde aprilvis al snel de ronde maakt op het wereldwijde web. Ook merken en retailers foppen hun klanten al eens graag. Hieronder een kleine selectie van onze redactie.

 

Het offshore distributiecentrum van Zalando

E-commercebedrijf Zalando gaat nu ook schoenen versturen vanop een olieplatform in de Noordzee, waar het een nieuw distributiecentrum opent. Zo kan de webshop meteen ook uitbreiden richting Groenland en IJsland!

Burger King Single Fries

Bij onze zuiderburen pakte hamburgerketen Burger King al op 31 maart uit met een aprilvis. De fastfoodketen kondigde aan "single fries" te gaan verkopen, apart verpakte frietjes per... één. Net zoals een snoepje dus en verkrijgbaar in drie maten.

Tompoucedeo van Hema 

Altijd al naar je favoriete gebakje willen ruiken? Het kan nu dankzij de tompouce deodorant van Hema! 

Coolblue minimagazijnen bij klanten

De Nederlandse webretailer Coolblue roept haar klanten op om zich aan te melden als MiniMagazijn-houder. Zo wil het bedrijf bestellingen binnen de 30 minuten laten afhalen door haar klanten. Tegen eind dit jaar wil Coolblue in 8.000 woonwijken een MiniMagazijn hebben. Je aanmelden kan via CoolblueMiniMagazijn.be

Media Markt: chip je kind!

Media Markt lanceert in Nederland de RFID S4 Easy-Chipper. Een chip waarmee u uw kind "helemaal pijnloos en onzichtbaar voorziet van een onderhuids geplaatste Tag & Trace-microchip". Op uw smartphone kan u zo altijd volgen waar uw kind op elk moment is. 

 

De geconnecteerde fiets van Google

Google lanceert speciaal voor de inwoners van Amsterdam een geconnecteerde fiets, die zelf rijdt en dat op een veilige manier! Zo kan u dus rustig uw kinderen op het achterzitje laten zitten of e-mails versturen terwijl u achter het fietsstuur zit.

Jeans die uw koelkast sluit

Samsung lanceert dan weer een geconnecteerde jeans die in staat is uw koelkast te sluiten wanneer de druk op uw broek te groot wordt...

Het eerste anti-spookwapen

Na dertig jaar onderzoek, lanceert Sony eindelijk het eerste anti-spookwapen: het Proton Pack. Dit wapen vangt alles wat uit een parallelle dimensie komt. Ghostbusters in real life!

Groupon: vakantie om presidentschap Trump te ontlopen

Groupon biedt een vakantie van vier jaar aan voor zij die het presidentschap van Donald Trump’ liever overslaan. Op het programma? Een reisje naar een onbewoond eiland. Succes!