De eerste Brusselse Juttu-winkel is een feit. Het bedrijf gebruikt daarvoor het vroegere pand van Marks & Spencer in de Guldenvlieslaan, dat zich uitstrekt over een oppervlakte van 1.400m2.

"De nieuwe shop in Brussel is uniek door zijn locatie en omvang", vertelt Vicki Pyliser, woordvoerster van Juttu. "In het karaktervolle pand waar voorheen Marks & Spencer huisde, is Juttu voor het eerst samen met A.S. Adventure op één plek gevestigd. Toch blijven de twee concepten duidelijk gescheiden, elk met hun eigen identiteit. Beneden en op de gelijkvloerse verdieping kuier je door de vertrouwde A.S. Adventure winkel, op de eerste verdieping ontdek je de nieuwe Juttu-shop."

Een ander nieuwtje: het CHYL café. Consumenten kunnen genieten van een gezonde, vernieuwende keuken waarin seizoensproducten de hoofdrol spelen. CHYL café biedt daarnaast een waaier van gluten- en lactosevrije gerechten aan, zelfs vegetarische en veganistische bereidingen behoren tot het gamma.

Franstalige webshop

Tegelijk met de nieuwe winkel in Brussel gaat de Franstalige website en -shop vanaf begin maart online. “Zo groeit Juttu echt uit tot een nationaal concept en kunnen ook  Franstalige klanten van het inspirerende aanbod en de unieke shopbeleving proeven”, klinkt het.


In the picture