Roland van den Berg is de nieuwe directeur e-commerce bij A.S. Watson, het moederbedrijf van Kruidvat. Eerder was hij al verantwoordelijk voor de uitrol van de online activiteiten van supermarktketen Jumbo.

De Nederlander Roland van de Berg stapte in juli op als e-commercedirecteur bij Jumbo, waar hij mee de online boodschappendienst van de Nederlandse supermarktketen opzette. Nu is hij aangesteld als directeur e-commerce bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux, het moederbedrijf van onder andere Kruidvat en ICI Paris XL. Dat schrijft de Nederlandse website Emmerce.

Concreet zal van de Berg in zijn nieuwe functie verantwoordelijk zijn voor de operationele uitvoering en de verdere ontwikkeling van de webwinkels Kruidvat.nl, Kruidvat.be en Trekpleister.nl 

“Hij heeft op dit gebied veel kennis en ervaring opgebouwd. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Roland een grote bijdrage zal leveren aan onze omnischannel groeistrategie en de versterking van ons e-commerce kanaal,” zegt Gerard van Breen (CEO A.S. Watson Health & Beauty Benelux) in een persbericht.