De laatste jaren is het als man een heuse rage om je baard te laten staan in 'movember'. Met de start van de maand november brengt biermerk Carslberg dan ook een limited edition baardverzorgingslijn op de markt. Alle opbrengsten gaan naar de Movember Foundation, een organisatie die zich inzet voor de gezondheid van mannen wereldwijd. 

Deze zomer nog bracht Carlsberg een haar- en lichaamverzorgingslijn voor mannen op de markt. Het grote succes van de actie inspireerde de bierbrouwer om vandaag producten voor baardverzorging op de markt te brengen. De scheerkit bestaat uit een scheergel, een aftershave en een conditioner voor je baardhaar. Allen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 100ml en hebben één ingrediënt gemeenschappelijk: bier. 

De kits zijn te koop op de site van de bierbrouwer voor 61,15 euro en de opbrengsten gaan naar de stichting Movember. De organisatie streeft naar wereldwijde bewustmaking van de gezondheidsproblemen bij mannen en zet onder andere in op onderzoek naar prostaatkanker.