Vandaag stellen we u graag An Vermeulen voor, ze is genomineerd in de categorie "Suppliers" voor de prestigieuze Personality of the Year award. 

De Gondola Storecheck Personality Award is de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie. Het bekroont een persoonlijkheid die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk heeft geïnvesteerd voor zijn bedrijf, maar ook voor de sector. Niet enkel de bedrijfsresultaten en prestaties komen dus in aanmerking, maar een totaliteit van differentiërende parameters worden in acht genomen. De deliberatie door een jury van professionals wordt voorafgegaan door een publieke stemronde waarbij elke professional in de sector zijn/haar stem kan uitbrengen op hun favoriet: stem hier

Om onze genomineerden beter te leren kennen, geven we u graag wat achtergrondinformatie mee. Lees hieronder meer over het parcours van An Vermeulen.

AN Vermeulen, Vice President, Country Director, Coca-Cola Europacific Partners Belgium-Luxembourg

Met 23 jaar internationale ervaring in FMCG leidt An momenteel Coca-Cola Europacific Partners in België en Luxemburg. Samen met 2200 collega's is het doel een positief verschil te maken voor de 100.000 lokale klanten. Dit door middel van sterke merken en een hoog niveau van dienstverlening, op een duurzame manier. 

An kwam in 2000 bij Coca-Cola als stagiair in Parijs, Frankrijk en bekleedde functies op het gebied van Strategy & Insights, Public Affairs, Sustainability, Business Transformation, Account Management en Field Sales in Frankrijk, België, Nederland, Verenigd Koninkrijk en op internationaal niveau. Sinds 2014 is An lid van de raad van bestuur van Special Olympics België en in 2017 startte zijhij Reach Up, een jeugd ontwikkelingsprogramma in het Verenigd Koninkrijk met de steun van UK Youth. 

An heeft masterdiploma's in Landbouwtechniek (Universiteit Gent/België), Agro-Food Management (ENSAM Montpellier/Frankrijk), Europese Politieke & Sociale Integratie (Solvay Brussel/België) en Marketing Communicatie (Vlekho Brussel/België).

Samen met Stijn en hun kinderen Eline (13) en Mathis (8) woont An in Antwerpen, België.

Ontdek ook onze andere genomineerden en breng nog snel uw stem uit. Stemmen kan nog tot 15 maart 2023.

De winnaars in de verschillende categorieën zullen bekend gemaakt worden op 23 maart tijdens het Gondola StoreCheck Personality of the Year diner.

Dit is het uitgelezen netwerkevent voor het topmanagement van de foodretail- en FMCG-sector in de Belux. De prijzen worden tijdens dit zeer exclusief en selectief diner, uitgereikt aan een prominente persoonlijkheid, in bijzijn van de alle topmanagers uit de retail en consumptiesector.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer alvast uw plaats via onze website.