De onafhankelijke investeringsmaatschappij Vendis Capital versterkt zijn positie in Frankrijk met de benoeming van Mathieu de Medeiros tot partner. Hij is daarbij verantwoordelijk voor de Franse markt. 

Via deze benoeming bevestigt Vendis Capital opnieuw zijn ambitie om ondernemers en bedrijven de toegevoegde waarde te bieden van een Europees sectorfonds en tegelijkertijd de culturele en geografische nabijheid van lokale teams.

Mathieu de Medeiros startte zijn carrière bij Société Générale en werkte vervolgens 4 jaar bij de afdeling M&A van JPMorgan in Parijs, waarna hij in 2009, bij de oprichting ervan, de overstap maakte naar Vendis Capital. De voorbije 10 jaar werkte Mathieu mee aan het succes van Vendis Capital met zijn bijdrage aan verschillende projecten waaronder Inula (Pranarôm, HerbalGem, Biofloral, Veriditas), Alexandre de Paris, Mazarine, Victoria en Sylphar.

“We hebben de voorbije jaren bij Vendis een enorm succes geboekt en zetten onze ontwikkeling in Frankrijk ambitieus verder. Hiervoor versterken we de volgende maanden ons kantoor in Parijs, onder leiding van Mathieu", reageert Cedric Olbrechts, mede-oprichter van Vendis Capital.

Mathieu de Medeiros wordt de vierde partner van Vendis Capital, naast Michiel Deturck, Cedric Olbrechts en Vincent Braams. Vendis Capital telt nu 16 professionals, van 4 verschillende nationaliteiten en investeerde in 17 Europese bedrijven binnen de consumer goods-sector.