Elektroketen Vanden Borre gaat online aankopen binnen de twee uur na bestelling aan huis leveren. De snelle levering is in een groot deel van België beschikbaar, en kost 19 euro.

Dat Vanden Borre zo snel levert, is mogelijk door de 60 fysieke winkels in de drie gewesten die achter de webshop zitten. De klant kan zijn online aankoop volgens de beschikbaarheid ervan in een verkooppunt in een straal van 20 km binnen de twee uur laten leveren. Bij tests die Vanden Borre de voorbije tien dagen deed, bedroeg gemiddelde leveringstermijn zelfs maar 1u02 minuten. De extra service is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 17u, en kost 19 euro.

Geen groot elektroGroot elektro zoals wasmachines, afwasmachines, grote televisietoestellen, … zijn niet opgenomen in de nieuwe 2 uur-leveringsdienst. Bij deze leveringen zorgen de chauffeur-installateurs van Vanden Borre namelijk naast de levering ook voor de aansluiting, een test van het product ter plaatse en een basisuitleg. De leveringstermijn van deze gratis dienst blijft daarom op enkele dagen. 

Uitbreiding bezorgoptiesMet de snelle leveringsdienst, breidt Vanden Borre zijn bezorg- en afhaalopties verder uit. Klanten konden eerder al kiezen voor ophaling in de winkel in 30 minuten (‘click and collect’), thuislevering de volgende dag voor alle bestellingen gedaan voor 22u30 of ophaling in een Kiala-punt in 1-2 dagen.