Na Knokke-Heist en Brussel, is de personal shoppersdienst van Carrefour ‘ShipTo’ voortaan ook beschikbaar in Antwerpen. Klanten kunnen hun boodschappen binnen de 90 minuten aan huis laten leveren met een elektrische fiets.

Vorig jaar pakte Carrefour uit met zijn fietsbezorgdienst ShipTo in Knokke-Heist en een deel van Brussel. Dat bleek een groot succes, want begint dit jaar maakte de retailer nog bekend dat het zijn service uitbreidde naar heel Brussel en dat het bovendien ook op zondag zal leveren. Ondertussen is de supermarktketen aan een volgende stap toe. Daarom wordt de personal shoppersdienst nu uitgebreid naar Antwerpen. Het centrum zal 7 dagen op 7 bediend worden door 2 citymanagers en 4 studenten.

Hoe werkt het? De klant plaatst zijn bestelling via de ShipTo-app, die beschikbaar is via Google Play en de Appstore. Daarbij heeft hij de keuze uit ruim 10.000 referenties, waaronder een uitgebreid biogamma en sushi’s. De shippers ontvangen de bestelling en doen de boodschappen in één van de twee deelnemende Carrefour Markets: Lozana en Groenplaats. Vervolgens bezorgen ze alles thuis bij de klant met een elektrische bakfiets, en dat binnen de 90 minuten.

Speciaal voor de lancering biedt Carrefour de leveringskosten gratis aan tot en met 31 december 2019. Normaal bedragen die kosten 5 euro. Klanten ontvangen bovendien een ShipTo-geschenkje en een gratis product.

Leuk detail: per kilometer die wordt afgelegd schenkt ShipTo 20 eurocent aan een lokale vereniging die plastic afval in Antwerpen en langs de oevers van de Schelde inzamelt.