Carrefour schakelt een versnelling hoger met zijn personal shopper dienst 'ShipTo' en maakt de dienst beschikbaar in heel Brussel. Bovendien kunnen Brusselaars hun bestellingen ook op zondag laten leveren en kreeg de app een make-over. 

Vorige zomer lanceerde Carrefour zijn eigen personal shopper dienst ‘ShipTo’. Dankzij de mobiele app kunnen klanten producten bestellen in een winkel naar keuze en worden die binnen de 90 minuten met een elektrische bakfiets aan huis geleverd. Dat biedt niet alleen meer comfort voor de klant, maar hij bespaart er ook een heleboel tijd mee uit. Tot nu toe was de dienst enkel beschikbaar in Knokke-Heist en een beperkte zone van het Brusselse Gewest, maar daar brengt Carrefour nu verandering in.

Sinds begin deze week kunnen alle inwoners van Brussel immers gebruikmaken van de personal shopper dienst, en dat van maandag tot zaterdag tussen 10 en 20 uur. Bovendien kunnen consumenten in Brussel hun bestelling sinds vandaag ook op zondag plaatsen. Net als op de andere dagen gebeuren de leveringen tussen 10 en 20 uur. “Carrefour is de eerste en enige retailer die op dit moment een dergelijke dienst kan verzekeren”, verduidelijkt Carrefour.

Make-over

En dat is niet het enige wat veranderd is. Zo kreeg de ShipTo-app op 5 februari een make-over. De nieuwe versie biedt een meer intuïtieve interface en geeft ook alle promoties van in de winkels weer.

ShipTo is gratis beschikbaar  in de AppStore en de Google Play Store.