Gondola Society organiseert op 16 november de tweede sessie van haar "Un-lock the future”-event in het Kasteel van Bouchout in Meise. Het voorlaatste event van dit jaar, vóór de beroemde Gala Night op 9 december.

Nog maar twee weken te gaan tot het “Un-lock the future (part 2)”-event van Gondola Society in het Kasteel van Bouchout in Meise. Wat mogen we 16 november allemaal verwachten? Debatten, een Q&A-sessie, een walking dinner, een networking drink … en topsprekers! Voor dit tweede en laatste deel van “Un-lock the future” tekenen namelijk de volgende sprekers present: 

  • Liesbeth Sabbe, directeur mens en organisatie bij Colruyt Group: ze werkt al meer dan 20 jaar bij Colruyt, is de enige vrouw in het directiecomité en dit wordt haar eerste toespraak voor een extern publiek.
  • Ann Claes, eigenaar JBC: samen met haar broer Bart leidt zij de Limburgse kledingketen JBC, die samen met CKS en Mayerline deel uitmaakt van de Claes Retail Group.
  • Bea De Beuckelaer, CEO Retail Concepts (A.S. Adventure, Jüttu, Yaya Belgium): in 2020 was zij directeur aankoop en merchandising bij Retail Concepts. In 2007 vervoegde ze de groep.

De sprekers zullen hun ervaringen tijdens en na de crisis met u delen tijdens dit exclusieve evenement dat u zeker niet mag missen! 

Un-lock the future (part 2)

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan snel in!

Klik hier!