Vanaf 1 juli moeten consumenten btw betalen op alle online aankopen buiten de Europese Unie. Een beslissing die een serieuze impact zal hebben op de sector. Wat betekent dit voor u en hoe kan u alsnog de online wereld veroveren? Ontdek het tijdens de gratis ‘The state of cross border e-commerce’ webinar van Gondola Academy op 23 juni. 

Er komen ingrijpende veranderingen aan voor online aankopen buiten de EU. De Europese Commissie heeft namelijk beslist om de btw-regels aan te passen, waardoor consumenten vanaf 1 juli 2021 btw zullen moeten betalen op alle aankopen buiten de EU, zonder enige vrijstelling. Op die manier wil de Commissie gelijke concurrentievoorwaarden creëren tussen lokale en Europese handelaars en onlineverkopers uit niet-Europese landen. Maar wat verandert er nu concreet? Welke impact heeft het op de retailsector? En vooral: welke opportuniteiten biedt dit voor bedrijven?

Een antwoord op die vragen krijgt u op 23 juni tijdens de gratis webinar van Gondola Academy: The state of cross border e-commerce. Dan doen experts als Kristof Cox, director bij Deloitte, en Bram Fouache, director indirect tax bij Deloitte, alle geheimen uit de doeken over de nieuwe regelgeving. Daarnaast geeft Bart Balis, CEO van Brouwland, praktische tips & tricks. Brouwland is namelijk het schoolvoorbeeld van een Belgisch bedrijf dat zijn opportuniteiten grijpt om cross border te verkopen. Brouwland haalt ongeveer 80% van zijn omzet uit landen buiten onze Belgische grenzen. Hoe pakken ze dit aan? Waar letten ze op? Wat zijn praktische tips zodat u dit zelf ook kan toepassen? Benieuwd? Schrijf u dan snel in! 

Free webinar

Wacht niet langer en schrijf u snel in voor de gratis webinar van Gondola Academy: The state of cross border e-commerce!

Klik hier!