GRATIS WEBINAR

Terwijl de winkels tijdelijk op slot gingen, bolde de online commerce vlotjes voort. Toch zijn er heel wat factoren die op korte tijd ingrijpende veranderingen met zich mee brengen. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe Europese BTW-regelgeving, wat een ingrijpende verandering met zich mee brengt voor iedereen die cross border pakjes verscheept.

Verandering impliceert zowel een opportuniteit als een gevaar, iets waar u als handelaar zich ten allen tijde voor moet wapenen. Gondola Academy organiseert een gratis webinar zodat u perfect in staat bent om Europa en de rest van de wereld te veroveren. 

 

Wat kan u zoal verwachten?

  • Bart Balis, CEO van Brouwland 

Een schoolvoorbeeld van een Belgisch bedrijf die zijn opportuniteiten grijpt om cross border te verkopen. Brouwland doet +-80% van zijn omzet uit landen buiten onze Belgische grenzen. Hoe pakken ze dit aan? Waar letten ze op? Wat zijn praktische tips zodat u dit zelf ook kan toepassen?

  • Kristof Cox, Director & Bram Fouache Director Indirect Tax - Deloitte

Wat houdt de nieuwe BTW-regelgeving in die op 1 juli 2021 in werking treden? En wat zijn de implicaties ervan op uw business? De nieuwe regelgeving brengt heel wat opportuniteiten met zich mee voor uw bedrijf. Zo zal er voortaan een importheffing komen op producten buiten de EU onder de 22 euro om de invoer van goedkope producten te belemmeren en wordt het handelen binnen de EU gefaciliteerd door te werken via het zogenaamde ‘éénloketsysteem’. Kristof Cox doet alle geheimen uit de doeken die de nieuwe regelgeving nog voor u zou kunnen hebben.  

Wat zal u onder andere leren:

  • De trends rond Cross Border e-commerce

  • De nieuwe Europese BTW regelgeving

  • Opportuniteiten en valkuilen van de regelgeving

  • Praktische inzichten in de aanpak van cross border

 

Iedere spreker presenteert in zijn moedertaal.