Feeding the Future “Plantaardig moet uit het verdomhoekje en moet meer ingeburgerd geraken”
Caroline Baerten (LinkedIn)
Caroline Baerten (LinkedIn)
Sinds 2023 heeft België zijn eerste gastronomische vegan restaurant met een Michelinster: Humus x Hortense. Een buitenbeentje in het gastronomische landschap en straks op Feeding the Future. Welk gewicht legt een kleine speler in de schaal als het aankomt op de voedingsmarkt van morgen? Zaakvoerder en medeoprichter Caroline Baerten ziet in waardegedreven ondernemen en pionierschap een belangrijke rol voor Humus x Hortense. En lessen voor de hele sector.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit is om onze inhoud beter af te stemmen op onze lezers. Ontdek hier de voordelen:
Retail van nul af opnieuw leren: hoe Rami Baitiéh Morrisons herlanceerde
300ste editie: "Gondola moet helpen om het heden te begrijpen en de toekomst vorm te geven"
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?