Webwinkel Bol.com pakt uit met ‘Vandaag Ophalen’, een nieuwe dienst die same day delivery mogelijk maakt. Klanten kunnen al binnen enkele uren na bestelling hun pakketje ophalen bij de Albert Heijn-winkels in de regio Antwerpen. Bol.com rekent een extra 1,99 euro aan voor de dienst.

Klanten die op werkdagen een product bestellen voor 12u00, kunnen hun pakje dezelfde dag ’s middags afhalen bij Albert Heijn, waar het uiterlijk om 17u00 klaar ligt. Klanten ontvangen van Bol.com een berichtje als het pakketje is geleverd bij het afhaalpunt.

‘Vandaag Ophalen’ geldt voor alle artikelen die bol.com op voorraad heeft liggen in het fulfilment center in Waalwijk. Bij ieder artikel in zijn winkel geeft bol.com aan wat de levertijd is en of het ook vandaag nog geleverd kan worden. Als klanten gebruik willen maken van de dienst, betalen ze een “introductietarief” van 1,99 euro per bestelling.

Combineren met boodschappenJan Huysmans, directeur België bij Bol.com: “Binnen e-commerce maken nog maar weinig consumenten gebruik van ‘same day delivery’, omdat ze meestal niet bereid zijn hoge leveringskosten te betalen. Bij de ontwikkeling van Vandaag Ophalen hebben wij dan ook lage kosten voorop gezet. Door de levering van bestellingen te combineren met een dagelijkse bezigheid - boodschappen doen - hebben we de dienst niet alleen betaalbaar maar ook makkelijk gemaakt."

Bij 7 AH'sDe nieuwe dienst van bol.com gaat van start bij in totaal bijna 200 geselecteerde Albert Heijn-winkels in Nederland en België. Bij ons wordt de dienst aangeboden in volgende winkels:

  • Hessenplein 25, Antwerpen
  • Groenplaats 40, Antwerpen
  • Sint-Bernardsesteenweg 143, Antwerpen
  • Karel Oomsstraat 47K, Antwerpen
  • Zeelandstraat 40, Hoboken
  • Mechelsesteenweg 315, Kontich
  • Boomsesteenweg 400, Wilrijk (Pick Up Point)