Na de bekendmaking van de genomineerden voor de Personality of the Year-awards in de categorieën 'Foodservice' en 'Suppliers', is het nu de beurt aan de twee invloedrijke persoonlijkheden die dit jaar genomineerd zijn in de categorie ‘Retailers’.

Zoals elk jaar bekronen de jaarlijkse Gondola Storecheck Personality of the Year-awards de meest invloedrijke persoonlijkheden in verschillende categorieën. Genomineerd zijn is een belangrijke prestatie, omdat het een erkenning is die niet alleen van Gondola, maar van duizenden professionals in de sector komt. Ontdek nu de twee genomineerden in de categorie ‘Retailers’.

Nathalie Matterne, Carrefour
©

Carrefour

Nathalie Matterne, Carrefour

Nathalie Matterne heeft meer dan 25 jaar ervaring in de FMCG-sector, met leiderschapsrollen bij vooraanstaande bedrijven zoals Carrefour België en The Coca-Cola Company. Bij die laatste was ze global customer director, waar ze verantwoordelijk was voor het leiden en ontwikkelen van strategische partnerschappen met wereldwijde klanten in het kanaal van Petrolium Convenience. Voorafgaand aan deze rol leidde ze het European Customer Innovation & Collaboration Center en was ze betrokken bij de integratie van Tropico SAS in het systeem van Coca-Cola. Momenteel is ze merchandise directeur en lid van het executive committee bij Carrefour België. In haar carrière zet Nathalie zich voortdurend in om innovatie te stimuleren en commerciële en digitale strategieën te ontwikkelen om consumenten en shoppers beter van dienst te zijn.

Christophe Dehandschutter, Colruyt
©

Colruyt Group

Christophe Dehandschutter, OKay (Colruyt Group)

Christophe Dehandschutter is al meer dan twee jaar algemeen directeur bij OKay. Met dertig jaar ervaring binnen de Colruyt Group, behoort stilaan tot de gevestigde waarden. Hij begon zijn carrière bij de groep bij Colruyt Laagste Prijzen waar hij gerant was van verschillende Brusselse filialen. Na enkele jaren van "verkoopservaring" kreeg hij de kans om voor het eerst commercieel te innoveren: in 2000 zag Collect&Go het levenslicht. Sindsdien heeft hij verschillende functies doorlopen bij de groep: in 2007 werd hij directeur non-food, in 2010 chief product officer, in 2018 commercieel directeur bij Colruyt en uiteindelijk in 2022 algemeen directeur van OKay.

Hoe kan je stemmen?

Wil je stemmen voor je favoriete kandidaat? Ga gewoon naar de website personalityoftheyear.be en klik op de tab “VOTE NOW". U wordt doorgestuurd naar een formulier waar u uw favoriete persoonlijkheid kunt kiezen!

Hoe werkt de POTY-verkiezing?

Na de votes komt de professionele jury samen om de verschillende profielen te bespreken. Elke jury heeft recht op een bepaald aantal stempunten. Deze worden toegekend aan de mensen die ze hebben geselecteerd en vervolgens opgeteld bij de stemmen van het publiek. De persoonlijkheid met de meeste punten in totaal wint de prijs “Personality of the Year"!

Breng nu je stem uit voor je favoriet in elke categorie!

Stem en bepaal mee wie de persoonlijkheid van het jaar wordt. De resultaten van de jury worden bij de publieke stemmen opgeteld. Jouw stem is dus van groot belang.

Ontdek alle genomineerden & stem nu! >>
Breng nu je stem uit voor je favoriet in elke categorie!