Action lanceert zijn eigen speelgoedlijn: Mini Matters. De lijn bestaat uit ruim dertig producten voor kinderen van 1 tot 8 jaar, waaronder pluche knuffels, een poppenhuis en een houten keukentje. Al het speelgoed is van hoge kwaliteit en duurzaam, en werd speciaal ontworpen voor Action. 

Mini Matters is het eerste private label van Action in de categorie speelgoed. “Alle producten voldoen aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen en de houten items hebben het TüV/GS certificaat”, benadrukt Action trots. Bovendien is al het houten speelgoed gemaakt van FSC-hout, afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. 

In het gamma vinden we onder meer houten blokken en pluche knuffels voor de allerkleinsten, maar evengoed een houten keukentje, poppenhuis en parkeergarage voor de iets oudere kinderen. Bovendien werd de prijs bewust laag gehouden zodat het speelgoed voor iedereen toegankelijk is. Zo kan je artikels kopen vanaf 1,49 euro en is er al een garage of prinsessenkasteel te koop voor 9,95 euro.

"Met ons Mini Matters speelgoed willen we graag een glimlach toveren op het gezicht van zowel ouders als kinderen. Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook veilig en verantwoord gemaakt", vertelt Judia Elkadi, General Manager Belux bij Action. "Onze aantrekkelijke prijzen maken het speelgoed daarbovenop heel toegankelijk, zodat iedereen kan genieten van de collectie.”