Matthias De Clercq, voormalige manager bij Coolblue België, wordt de nieuwe Chief Commercial Officer bij nexxworks. Vanaf 17 juli zal hij er samen met CEO Julie Vens - De Vos en CMO Felix Garriau de commerciële strategie verder uitwerken.

Matthias was de voorbije 7 jaar aan de slag bij Coolblue, waarvan de laatste 2 jaar als manager. In die periode realiseerde het e-commercebedrijf een steile groei. Matthias stond mee aan de wieg van CoolblueBezorgt in België. Ook de verhuis naar het nieuwe hoofdkantoor en de eerste stappen in Franstalig België werden onder zijn leiding gezet. Bij zijn start als ‘Manager België’ telde Coolblue 100 medewerkers in België, vandaag zijn dit er al meer dan 350.

Met deze ervaring op zak gaat Matthias de uitdaging aan om de ambitieuze groeiplannen van nexxworks te ondersteunen. “In mijn 7 jaar bij Coolblue heb ik geleerd wat het belang is van klantgerichtheid en hoe technologie daartoe bijdraagt. Ik kijk uit naar mijn samenwerking met nexxworks, waar ik de kans krijg om deze inzichten zowel intern als in het uitgebreide netwerk te verspreiden”, reageert Matthias De Clercq enthousiast.

Nexxworks CEO Julie Vens - De Vos vult aan: “We voelden meteen een klik met Matthias. De hele organisatie kijkt er naar uit om binnenkort samen aan de slag te gaan in een reeks interessante projecten!”

Ook Pierre-Alexandre Billiet, CEO van Gondola Group, is overtuigd van zijn kunnen: “Met Matthias verhoogt nexxworks zijn accuraatheid. In tijden van verandering kunnen velen inspireren, maar om die inspiratie pertinent aan business opportuniteiten te linken is een ander paar mouwen. Met zijn ervaring als manager Coolblue is hij hiervoor perfect geschikt."