Lidl opent eind november een pop-up store die gewijd zal zijn aan de eerste volledige skicollectie van Lidl. En dat in de modieuze Dansaertwijk in hartje Brussel.

In de winterse “#LidlSki” pop-up stelt de discounter in avant-première haar eerste volledige skicollectie voor. Nog voor de eerste echte winterprik kunnen shoppers er kennis maken met de skicollectie van Lidl. In de pop-up kan de skicollectie gepast, gekeurd en gekocht worden, bovendien wordt de aankoop aan huis geleverd.

Verder kunnen shoppers in #LidlSki foto’s en filmpjes maken met hun favoriete ski-outfit in de photobooth en kunnen ze in de bar genieten van een warm kopje koffie, thee of chocomelk met feestelijke versnaperingen uit het Lidl eindejaarsassortiment van Delicieux.

Met de opvallende keuze voor een pop-up store in het hart van de modieuze Brusselse Dansaertwijk wil Lidl vooral het unieke karakter van haar nieuwste collectie benadrukken. “Kwaliteit, comfort en hip design tegen scherpe prijzen staan in deze volwaardige skicollectie centraal. We zetten hiermee een nieuwe stap in ons assortiment en willen de consument tonen dat een kwalitatieve en degelijke ski-outfit perfect samengaat met budgetvriendelijke prijzen,” zegt Isabelle Colbrandt, woordvoerder bij Lidl Belgium.

De pop-up zal maar voor een korte periode open zijn: van 24 t.e.m. 26 november. Enkele dagen later, op maandag 28 november, ligt de skicollectie in de winkels.