Komt Jumbo ook naar Genk en de Belgische kust? Dat is de vraag die iedereen zich stelt, nadat vorige week enkele vacatures voor deze regio's te zien waren op de jobpagina van Jumbo België. Inmiddels werden de bewuste vacatures offline gehaald. Heeft Jumbo dan toch per ongeluk voor zijn beurt gesproken?

Het is bijna zover: op 6 november opent Jumbo officieel zijn deuren, een moment waar de hele Belgische retailwereld reikhalzend naar uitkijkt. Toch kon de Nederlandse supermarktketen het niet laten om ondertussen nog een paar nieuwe locaties bekend te maken. Zo viel vorige week op zijn jobpagina Jumbowerkt.nl nog te lezen dat de retailer op zoek is naar medewerkers voor nieuwe winkels in ‘Centraal Limburg’ en de regio ‘Brugge-Oostende’. In de eerste vacature werd de stad Genk expliciet vermeld. Waar de andere winkel zal openen is voorlopig nog onbekend. 

Opvallend: vlak nadat het Nederlandse vakblad Distrifood meer uitleg vroeg aan Jumbo over de nieuwe winkels, werden de bewuste vacatures offline gehaald. Heeft Jumbo dan toch per ongeluk voor zijn beurt gesproken? 

Ter herinnering, naast de nieuwe winkels in Genk en aan de Belgische kust, liet Jumbo eerder ook al weten dat het vestigingen zal openen in Deurne, Pelt, Rijkevorsel en Lanaken. Daarnaast vroeg de keten volgens Het Laatste Nieuws ook een vergunning aan voor het Pareinpark in Beveren. 

Pelt: eerste foto's

Toch zijn alle ogen voorlopig nog gericht op de nieuwe winkel in Pelt die overmorgen zijn deuren open. Gondola kon zolang niet wachten en maakte alvast de eerste foto’s van de nieuwe winkel.

Jumbo Pelt

Jumbo Pelt

Jumbo Pelt

Het ziet ernaar uit dat Jumbo zijn opening alvast goed wil inzetten. Zo krijgen de eerste 300 klanten een bos bloemen en krijgen consumenten ook een gratis chocoladetaartje. Al zijn wij vooral benieuwd hoe de Belgische klanten deze nieuwe speler zullen onthalen... 

Jumbo Pelt

Op 6 november opent Jumbo zijn eerste Belgische winkel in Pelt. Hou onze website deze week goed in de gaten, want wij houden je op de hoogte van de nieuwste updates over de intrede van Jumbo in België!