Nog geen twee weken na de eerste winkel in Pelt, opent Jumbo vandaag een nieuwe winkel in Rijkevorsel. Op 4 december volgt nog een vestiging in Lanaken. 

Jumbo zet zijn expansietour in ons land verder: vandaag opent namelijk de tweede winkel zijn deuren in Rijkevorsel. Vlamingen kunnen er genieten van  de befaamde 7 zekerheden van Jumbo: lage prijzen, service met een glimlach, een breed assortiment, verse producten, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en de wensen van de klant die centraal staan. “Deze eerste winkel in de provincie Antwerpen is een droom die werkelijkheid wordt”, vertelt Jumbo CEO Frits van Eerd. “Ons familiebedrijf heeft al veel mijlpalen beleefd, maar dit is wel een heel bijzondere. We willen nu maar wat graag een speciale plek veroveren in de harten van onze Belgische klanten. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met onze Jumbo formule voor elkaar gaan krijgen.”

En daar blijft het niet bij. Op 4 december opent Jumbo een derde winkel in Lanaken. Dat wordt meteen ook de tweede winkel van de Nederlandse keten in de provincie Limburg. Volgend jaar staan er in Vlaanderen bovendien nog 12 tot 15 nieuwe vestigingen op de planning, wat op termijn zou moeten leiden tot een honderdtal winkels in België.