Jeroen Visser stapt vanaf 1 november op als CFO van Blokker Holding en gaat aan de slag buiten het bedrijf. Hij wordt vervangen door Marc Broskij, voormalig concern controller bij Blokker Holding.

Jeroen Visser, die al sinds 2014 aan de slag is als CFO bij Blokker Holding, gooit de handdoek in de ring. Vanaf 1 september zal Mark Broskij de werkzaamheden binnen Finance & Control zoals de concernadministratie, de deconsolidaties en de afwikkeling van de holdingactiviteiten overnemen. Marc is sinds juli 2015 in dienst bij Blokker Holding en is werkzaam als concern controller. Voordat hij in dienst trad bij Blokker Holding werkte hij ruim 15 jaar als accountant bij KPMG waarvan de laatste twee jaar als partner. Marc zal rapporteren aan Michiel Witteveen, waarnemend CEO van Blokker Holding en voorzitter Raad van Commissarissen.

Dat Visser nu beslist om op te stappen, gebeurt niet zomaar. De in mei 2017 aangekondigde strategiewijziging en de daaruit voortvloeiende ontmanteling van de holding zijn immers vrijwel afgerond. “De uitvoering van de strategiewijziging ligt op schema. Leen Bakker, Intertoys en Xenos zijn verkocht, Marskramer gaat door als franchise- en groothandelsorganisatie en de diensten van de shared service centers zijn ondergebracht bij de winkelformules en/of bij derden”, meldt Blokker Holding in een persbericht. Het holdingkantoor is inmiddels ook teruggebracht tot 15 medewerkers.

“De Raad van Commissarissen spreekt zijn grote waardering uit voor de professionalisering van de financiële organisatie en de ICT- en Supply Chain organisaties binnen Blokker Holding en werkmaatschappijen, die vanaf 2014 onder zeer vakkundige leiding van Jeroen Visser gestalte heeft gekregen. Visser is voorts samen met de CEO en de Raad van Commissarissen intensief betrokken geweest bij de vormgeving en uitvoering van de strategiewijziging en de verkoop van diverse onderdelen van het concern. Wij wensen hem veel succes in het vervolg van zijn carrière”, vervolgt het bedrijf.