E-commerce zet de winkelstraat onder druk. Alsmaar meer mensen shoppen online, zowel met een vast als een mobiel toestel. Toch kunnen winkeliers en handelaars zich wapenen in de strijd tegen webmastodonten. Hoe? Met een duwtje in de rug van Ingenico One, zo vertelt Anouk Arendt, Head of SMB Instore Benelux bij Ingenico.

On- en offlinebetalingen

Ingenico One is een omnichanneloplossing voor winkeliers en handelaars die zich (voor het eerst) aan e-commerce willen wagen – zonder risico’s en gedoe. De oplossing verzoent het beste van twee werelden: een eenvoudig betaalsysteem voor je fysieke en onlinewinkel. Zo stimuleer je de groei van je zaak over meerdere kanalen, en haal ook jij je deel van de digitale koek binnen.

Winkel en web

In je winkel bied je een beleving waaraan de grote webshops niet kunnen tippen. Want ruiken, voelen, passen, … geeft vaak nog de doorslag bij het aankoopproces. Toch spring je maar beter ook op de digitale trein: online liggen veel kansen voor het grijpen. Met Ingenico One stimuleer je groei via je website waar potentiële klanten zich kunnen informeren, oriënteren en bestellen. Dankzij die complementariteit tussen offline en online bedien je al je klanten op hun wenken.

Troeven à volonté

Bang dat multichannelverkoop complex en tijdrovend is? Niet met Ingenico One. De overzichtelijke betaaloplossing werd speciaal ontwikkeld om verschillende klanttrajecten en betaalmethoden eenvoudiger, inzichtelijker en rendabeler te maken:

  • Gecombineerde rapportage verzekert een heldere en efficiënte voorstelling van je zakelijke gegevens. Weg met losse rapporten van verschillende bronnen!
  • Meer inzicht en een duidelijk overzicht van al je prestaties, kosten, inkomsten en betalingsopdrachten.
  • Meer tijd voor je kerntaken en zorgeloze transacties dankzij een snelle en eenvoudige integratie met je systemen.

Op maat van jouw noden

Je kiest de in-storeterminal die aansluit bij je noden en wensen. Ons assortiment is het grootste en best beveiligde op de markt, met oplossingen voor elke sector en winkelier. Van terminals voor zaken met een vaste toonbank tot mobiele versies die via wifi of GPRS met je netwerk zijn verbonden. Vervolgens kies je de online betaalmix die past bij jouw behoeften en de voorkeuren van je klanten. That’s it! Met Ingenico One worden de inkomsten van je on- en offlinekanalen in één systeem verzameld en beheerd. Als end-to-end provider maakt Ingenico alle inkomsten naar je rekening over. Je krijgt één overzichtelijke rapportage. Je hoeft maar één contract af te sluiten. En je hebt één vaste contactpersoon tot je dienst.

Snel, flexibel en betaalbaar

Het mooiste nieuws? Ingenico One neemt geen grote hap uit je budget zodat je geen financiële risico’s neemt. Je rekent namelijk op een betaalbare maandelijkse abonnementsformule voor je omnichanneloplossing. Ingenico One ontvangt de inkomsten, betalingsnotificaties en aankooprapportages voor alle kanalen. We voegen ze samen in rapporten tjokvol zakelijke inzichten over hoe je klanten zich gedragen in de winkel en online. En we maken de inkomsten meteen over naar je rekening. Bovendien hou jij altijd de touwtjes in handen. Items terugbetalen? Dat kan rechtstreeks vanaf je intuïtieve backoffice.

Van droom naar realiteit

Je merkt het al: Ingenico One is de ontbrekende schakel die je ondersteunt in je stap naar e-commerce. One day zeg je “dit is waar het allemaal begon”. Waarop wacht je nog om van die one day vandaag te maken? Check onze website voor meer informatie of neemt contact op voor vrijblijvend advies.

Contactgegevens

Ingenico België

Corporate Village/Bayreuth Building 

Leonardo Da Vincilaan 3 

1930 Zaventem 

0800/94.044

Klik hier