Deze week opent doe-het-zelfketen Gamma zijn eerste pop-up store in Hasselt. Klanten kunnen er de komende 3 maanden terecht om de tuincollectie van Gamma te ontdekken en inspiratie op te doen.

Op zaterdag 1 april opent Gamma zijn allereerste pop-up store op de Havermarkt in Hasselt, op wandelafstand van het station. Klanten kunnen er tot en met 29 juni de volledige tuincollectie van Gamma ontdekken. In de pop-up store kan je natuurlijk niet alleen kijken, maar ook kopen. Via vier service-punten in de winkel kunnen klanten zelf snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en die thuis laten leveren. 

Tuininspiratie

Tegelijkertijd is de pop-up in Hasselt veel meer dan een winkel, maar een mooie locatie waar tuinbeleving centraal staat. Zo kan je in de tijdelijke winkel kuieren tussen de plantenbakken, in de moestuin of in de serre. “In deze oase van groen – midden in de stad - kan je inspiratie opdoen om maximaal van je tuin te genieten met de tuinartikelen van Gamma,” klinkt het.

“Het was voor ons van belang om een tuinbeleving te creëren waar de tuincollectie volledig tot zijn recht komt. De pop-up store biedt de perfecte setting om inspiratie op te doen voor je eigen tuininrichting,” aldus Rudi Petit-Jean, Directeur van Gamma België.

 

Meer pop-ups volgen

Na Hasselt volgen ook nog andere pop-up stores, meldt Gamma. Vanaf midden april kan je ook op de Turnhoutsebaan in Schilde terecht om de tuincollectie van Gamma in een speciale setting te ontdekken.