Winkelketen Fun breidt haar nieuwe winkelconcept na een succesvolle test uit naar Edegem en Turnhout. Daarbij wordt er meer de nadruk gelegd op feestartikelen, een categorie waarin Fun de grootste van Vlaanderen wil worden.

Na de pilootwinkel van het nieuwe concept “FUN2.0”, worden nu ook de winkels van Edegem en Turnhout heropend volgens het nieuwe concept. Dat winkelconcept legt de nadruk op drie grote categorieën: speelgoed (“Play”), knutselartikelen (“Create”) en feestproducten (“Party”). In die laatste wil Fun de Vlaamse marktleider worden. 

Assortiment uitgebreid

De keten vult naar eigen zeggen nu al de grootste winkeloppervlakte aan feestartikelen in Vlaanderen. “De roll- out (van het nieuwe winkelconcept, red.) is afgerond en zo goed als elke winkel heeft een spiksplinternieuwe feestafdeling met zowel de bordjes en ballonnen voor verjaardagsfeestjes als de verkleedkledij voor de volwassenen. Want bovenop de drie conceptwinkels, is er nu ook in al onze andere winkels een uitgebreid party-assortiment aanwezig”, klinkt het bij Fun.

Grootste

“Feestartikelen zijn voor Fun een schot in de roos.We zien dat thuisfeestjes een trend is en het sluit bovendien perfect aan bij onze ‘hoek af - identiteit’”, legt eigenaar Sven De Waele uit. “We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken, we willen de grootste feestwinkel in Vlaanderen zijn”, zegt hij nog.