De pizzaketen Domino’s Pizza lanceert een nieuwe bezorg- en bestelservice: Order Anywhere. Dankzij de GPS-functie op hun smartphone kunnen pizzaliefhebbers onafhankelijk van tijd en locatie een pizza laten bezorgen, of dat nu in het park of op het strand is. Order Anywhere wordt uitgerold in heel België.

Als grootste bezorgrestaurant van België, is Domino’s dagelijks bezig om de bestel- en bezorgervaring te vergroten. Wekelijks worden er duizenden bestellingen online geplaatst.  Ruim 65% van deze bestellingen wordt thuis of op het werk bezorgd. Met de introductie van Order Anywhere wordt het voor consumenten nog gemakkelijker om hun bestelling te laten bezorgen onafhankelijk van tijd en locatie. “Verse maaltijden bezorgen zit in ons DNA. Daarom blijven we innoveren in nieuwe bestel- en bezorgmethoden”, vertelt  Misja Vroom, CEO Domino’s Benelux. “Zo hebben we de pizzachef waarmee klanten zelf hun ideale pizza samen kunnen stellen. Of de pizzatracker. Die maakt het mogelijk om de bestelling van je pizza online te volgen. Van bereiding totdat de pizza uit de oven komt. Met Order Anywhere gaan we nog een stap verder. Je hoeft namelijk niet meer thuis te zijn om een pizza te laten bezorgen. We bezorgen de pizza op het strand, het park of op het terras.”

Hoe werkt het? 

Domino’s maakt gebruik van de GPS-voorziening op de smartphone. Via de Domino’s App of via de website kan een bestelling worden geplaatst. De website of de app toont vervolgens een kaart met daarop de locatie waar de gebruiker zich bevindt. Domino’s checkt vervolgens of de locatie binnen het bezorggebied van een vestiging valt. Nadat de betaling via Bankcontact, PayPal of creditcard is afgerond, wordt de bestelling geplaatst. Binnen een halfuur verschijnt de bezorger op de afgesproken locatie.

Domino’s Pizza is aanwezig in meer dan 89 landen en telt in totaal ruim 16.000 vestigingen wereldwijd. In België heeft de keten zo’n 80 vestiging in handen.