Non-fooddiscounter SoLow wil dit najaar zijn entree maken in Vlaanderen en er enkele winkels openen. Dat meldt RetailTrends. 

De Nederlandse keten SoLow, die onder meer feest- en knutselartikelen verkoopt, laat weten dat het in het tweede semester van 2022 zijn eerste winkel wil openen in Vlaanderen. Hoeveel winkels de keten precies wil openen en aan welk tempo dat zal gebeuren, is nog niet duidelijk. Dat zal immers afhangen van het succes van het concept en eventuele aanpassingen die moeten doorgevoerd worden. Al verwacht de keten maximaal 10 winkels in Vlaanderen te openen. Countrymanager Diego Abeel moet alles in goede banen leiden. 

In Nederland heeft SoLow momenteel 39 winkels en daar komen er de komende maanden nog 7 bij. Sinds kort richt de keten zich niet alleen op grotere maar ook op kleinere steden. In totaal ziet de non-foodketen ruimte voor in totaal 50 à 60 winkels in Nederland, afhankelijk van het succes van het concept in kleinere steden. Daarnaast wil de keten zich in de verre toekomst ook richten op Duitsland en Frankrijk.