Vanaf vandaag bezorgen maaltijdbezorgers Deliveroo en Uber Eats ook Burger King-producten aan huis. Deliveroo levert de befaamde Whopper voortaan al in Luik, en over enkele weken ook in Antwerpen en Brussel. Bij Uber Eats is de eer dan weer weggelegd voor Charleroi, Brussel en Namen. Antwerpen en Luik moeten nog geduld hebben tot 11 maart. 

Deliveroo 

Steeds meer consumenten laten maaltijden aan huis bezorgen. Bezorgdienst Deliveroo breidt dan ook regelmatig zijn aanbod uit om beter tegemoet te komen aan de behoeften van zijn klanten. Daarom levert het bedrijf sinds vandaag ook Burger King-producten aan huis. Klanten uit Luik kunnen de fastfood-producten nu al laten bezorgen. En de komende weken zijn ook Antwerpen en Brussel aan de beurt.

"Sinds zijn aankomst in België in 2017, is Burger King een must geworden. De aanhuislevering zal helpen de loyaliteit bij bestaande klanten op te bouwen en anderen het verschil van op vuur gegrild vlees te laten ontdekken", verduidelijkt Deliveroo. 

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, is erg blij met de samenwerking: “Sinds onze aankomst in België is ons restaurantnetwerk snel gegroeid. Onze restaurants ontvangen reeds heel wat klanten, maar de samenwerking met Deliveroo stelt ons in staat om ons aanbod uit te breiden en steeds meer klanten tevreden te stellen die willen genieten van een op vuur gegrilde hamburger, waar ze ook zijn." 

Uber Eats

Ook maaltijdbezorger Uber Eats start vanaf vandaag met de verkoop van Burger King-producten. De eer is weggelegd voor klanten in Brussel, Namen en Charleroi. Vanaf 11 maart kunnen ook gebruikers in Antwerpen en Luik hun favoriete Whopper thuis laten leveren.

“We zijn erg blij met deze uitbreiding van het Uber Eats-aanbod. We hopen dat we op die manier het ‘restaurant-gevoel’ nog meer bij de mensen thuisbrengen. We willen graag overal en voor iedereen beschikbaar zijn, daarom is het voor ons uitermate belangrijk dat ons aanbod zo divers en gevarieerd mogelijk is – van overheerlijke en gezonde gerechten tot de ideale snelle hap bij een filmavond. We zijn benieuwd en enthousiast om in de toekomst samen te werken met nog meer verschillende restaurants die het mogelijk maken om de verschillende keukens bij de mensen thuis te brengen in minder dan 30 minuten", verduidelijkt Stéphane Ficaja, General Manager bij Uber Eats.