Delhaize en Colruyt bundelen hun krachten om het ziekenhuispersoneel in ons land zo goed mogelijk te helpen hun boodschappen te doen.

In moeilijke tijden moeten er samengewerkt worden, melden Delhaize en Colruyt in een persbericht. Ze verdelen daarom onder elkaar zo goed mogelijk alle ziekenhuizen in ons land, met de bedoeling om ziekenhuispersoneel zo makkelijk mogelijk hun boodschappen te laten doen en ze te laten leveren nabij hun werkplek. “Vanaf deze week start de test met het UZ in Antwerpen waarbij hun ziekenhuispersoneel als eerste een reservatie kan plaatsen op delhaize.be. Deze boodschappen zullen dan kosteloos geleverd worden nabij hun werkplek waarna zij die kunnen oppikken in de voor- of namiddag. Delhaize start een test met UZA en hoopt snel meer geïnteresseerde ziekenhuizen te kunnen toevoegen aan het project.”

Eerder had Colruyt ook al aangekondigd dat het de boodschappen van ziekenhuispersoneel op het werk zou gaan leveren. Daarvoor werkt de supermarktgroep samen met het UZ Leuven en het UVC Brugmann. Delhaize voorziet een mobiel afhaalpunt. “Delhaize en Colruyt bundelen hun krachten in deze actie, maar staan uiteraard ook open voor andere retailers. Het doel is om zo veel mogelijk zorgend personeel te beleveren”, zo melden de twee supermarktketens.