Plus Dossier Zelfstandige uitbaters aan het woord: zo geven zij bereide maaltijden vorm
Tine Vanderyse
Exclusief
Tine Vanderyse
Huisbereide maaltijden winnen terrein in de supermarkt. Steeds meer consumenten hebben minder tijd, maar willen wel iets kwalitatief op hun bord. Hoe speel je daar als zelfstandige uitbater op in? Zaakvoerders Tine Vanderyse (Carrefour Market Sijsele en Loppem) en Nicolas Dardenne (Delhaize Wezembeek) delen hun ervaringen.
Registreren neemt slechts enkele minuten in beslag. Dit is om onze inhoud beter af te stemmen op onze lezers. Ontdek hier de voordelen:
Retailallianties: Slimme strategie of machtsmisbruik
Interview met Veerle De Witte (CEO van Standaard Boekhandel Group): “Een omnichannel klant geeft drie keer zoveel uit als een 100% online klant”
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?