Er vinden wijzigingen plaats aan het hoofd van Action. Bart Raeymaekers wordt aangesteld als de nieuwe Director Store Operations en Hajir Hajji wordt gepromoveerd tot Commercial Director van Action.

Vanaf 1 maart is Hajir Hajji, uit Nederland, de nieuwe Commercial Director bij Action. Hajir werkt al sinds 1997 bij Action. Ze starte haar carrière als medewerkster in de winkel in Amsterdam, maar wordt nu, 21 jaar later, Commercial Director. Als huidig directielid is ze verantwoordelijk voor store operations in heel Europa. In haar nieuwe functie zal ze verantwoordelijk zijn voor alle commerciële activiteiten binnen Action.

Bart Raeymaekers is van Belgische origine en sinds 2012 werkzaam bij Action. Hij werkte in België en Nederland voordat hij in september 2015 General Manager van Action Frankrijk werd. Onder zijn leiding groeide Action in Frankrijk van 82 naar 337 winkels. Nu wordt hij gepromoveerd tot Director Store Operations.

Simon Hathway, Buying & Merchandise Director, verlaat Action eind maart. Hij werkt al sinds 2013 bij Action en was verantwoordelijk voor belangrijke ontwikkelingen binnen Inkoop (Direct Sourcing, het toenemende aantal A-merken en de ontwikkeling van eigen merken). Als directielid heeft Simon een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en het succes van Action in de afgelopen jaren. Zijn verantwoordelijkheden worden nu overgenomen door Hajir Hajji.

Vanaf 1 maart bestaat de directie van Action uit Sander van der Laan (CEO), Frederik Lotz (CFO), Hajir Hajji (Commercial Director) en Joost Bous (Supply Chain Director). Na een overgangsperiode zal Bart Raeymaekers (Director Store Operations) na de zomer toetreden tot de directie.