Professionals die actief zijn in de voedingssector hebben verschillende redenen om begin mei naar Milaan af te zakken. Er is niet alleen de wereldtentoonstelling, maar ook de vakbeurs Tuttofood die 3 mei de deuren opent.

Tuttofood is een tweejaarlijks voedingssalon dat sinds 2005 doorgaat in Milaan en in die tijd al een sterke reputatie opbouwde? De cijfers liegen er niet om, Tuttofood telt 10 expohallen met en een totale oppervlakte van 180.000 m² waarop 2.500 voedingsbedrijven aanwezig zijn met standjes. De vakbeurs biedt dus meer dan genoeg keuze voor zowel aankopers als voor andere voedingsbedrijven die met de Italiaanse voedingsindustrie kennis willen maken.

 Als deze uitgebreide vakbeurs al geen reden genoeg is om een vlucht naar Milaan te boeken, kan de opening van de wereldtentoonstelling in de stad u misschien overtuigen. Drie dagen voor de opening van Tuttofood, gaat de wereldtentoonstelling van start op wandelafstand van Tuttofood. Bovendien is het thema van de expo ook gerelateerd aan voeding: “De planeet voeden, Energie om te leven”. Er wordt op een andere interessante manier gekeken naar voeding, zoals in het “Future Food District”, waar nagedacht wordt over de voeding van de toekomst en de impact van nieuwe technologieën op de industrie en de food retail.

In het kort is Milaan begin mei de “place to be” voor food professionals, en ook Gondola zal dus zeker aanwezig zijn. Wenst u het salon ook bij te wonen? Het goede nieuws is dat u dankzij low cost vliegmaatschappijen al voor een erg lage prijs naar Milaan kan vliegen.

Meer info over Tuttofoodwww.tuttofood.it   

Meer info over de wereldtentoonstellingwww.expo2015.org