Thomas Oth wordt de nieuwe country director Belux voor Coca-Cola Services. Hij volgt Ben Bijnens op die een nieuwe functie betreedt als VP operations, general manager Northern Europe.

Ben Bijnens, voormalig country director Belux voor Coca-Cola Services, geeft de fakkel door aan Thomas Oth, die na twee jaar als country director voor Denemarken en Finland terugkeert naar ons land. Oth werkt al tien jaar bij de drankengigant en bekleedde verschillende functies waaronder commercial & new beverages senior manager bij Coca-Cola in België en Luxemburg. “Deze jarenlange ervaring maakt van hem een veelzijdige bedrijfsleider met een sterke focus op groei”, klinkt het bij het bedrijf. In zijn nieuwe functie zal hij nauw samenwerken met An Vermeulen, VP en country director van Coca-Cola European Partners Belux. “Mijn huidig team omschrijft me als een inspirerende, zorgzame leider, en dat ligt ook volledig in lijn met mijn visie. Mijn belangrijkste prioriteit wordt dan ook om goed voor mijn nieuwe team te zorgen, zodat ze gelukkig zijn en het beste geven van zichzelf en zo mee helpen aan de groei van ons bedrijf. Ik hoop dan ook elementen uit de positieve Scandinavische werkcultuur te vertalen naar onze werking in België en Luxemburg”, reageert Thomas Oth. “Ook de duurzaamheidsinspanningen van Coca-Cola zijn cruciale strategische bouwstenen  en ik wil het belang van onze lokale verankering hierin meer naar voren schuiven. Ik zal in mijn nieuwe functie dan ook een filosofie blijven hanteren die focust op mensen én de planeet.”

Ben Bijnens gaat een nieuw avontuur aan als VP operations, general manager Northern Europe binnen het bedrijf. Hij zal er onder meer verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de verschillende country directors in de regio en dus in nauw contact staan met Thomas Oth. In Nederland neemt Karlijn in ’t Veldt de rol van country director Coca-Cola Nederland over van Ben Bijnens.