De Antwerpse sauzenproducent Pauwels en hamburgerketen Quick versterken hun 100% Belgische samenwerking. Voortaan zijn 8 Pauwels-sauzen ook verkrijgbaar in kleine cups bij Quick.

Mayonaise, Andalouse, BBQ, Cocktailsaus, Curry, Frietsaus, Samurai en Sweet Chili… Dat zijn de 8 sauzen van Pauwels die klanten van Quick voortaan kunnen krijgen bij hun frieten, fingerfood of een menu naar keuze. Ze zijn verpakt in kleine handige cups van 35ml. “Als twee Belgische smaakmakers werken Pauwels en Quick al langer succesvol samen voor onder andere de Formidable Burger. De uitbreiding naar Pauwels Cups is dus een logische stap”, licht Evelyn De Groeve, marketing manager bij Quick toe. “Bij Quick willen we zoveel mogelijk met Belgische producten en leveranciers werken. Pauwels past met andere woorden perfect in ons verhaal.” Ook Pauwels is erg tevreden met deze versterkte samenwerking. “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking met Quick, voor ons een mooie volgende stap is en dat hierdoor het merk Pauwels Sauzen bij onze klanten in België versterkt wordt”, aldus Floor Loos, marketing- & communicatiemedewerker Pauwels Sauzen.

Pauwels Sauzen maakt al meer dan een eeuw sauzen, zowel voor A-merken als voor grote spelers uit de voedingsindustrie in binnen-en buitenland. Het bedrijf is al langer bezig met de verovering van de Belgische foodservice- én consumentenmarkt. Zo is het de afgelopen 10 jaar onder zijn eigen merk aan een steile opmars bezig in de Belgische en Noord-Franse foodservice (frituren, broodjeszaken, snackbars,…). Afgelopen zomer heeft Pauwels een nieuwe strategische stap gezet door de retailsector te betreden met een apart productassortiment, naast haar professionele assortiment. En daar komt nu dus ook een verdere samenwerking met Quick bij.