De Britse supermarktketen Waitrose heeft Pippa Middleton gestrikt als columniste. De zus van de Britse prinses zal vanaf april een bijdrage leveren aan het maandelijkse culinare magazine ‘Waitrose Kitchen’.

“Mijn column, ‘Pippa’s Vrijdagagavondbanket’, zal een opwindende kans zijn om mijn passie en enthousiasme voor eten en entertainen te delen en ik kan niet wachten om eraan te beginnen”, verklaart Pippa zelf. Haar column zal leuke tafelideetjes en recepten bevatten en verschijnt voor het eerst in de april-editie van ‘Waitrose Kitchen’.

Waitrose koos naar eigen zeggen voor de Britse schone door haar ervaring in entertainment, die ze opdeed in het evenementenbedrijf van haar familie. “De lezers zullen dol zijn op haar relaxte en gemakkelijke ideeën, die helpen bij de voorbereiding van verschillende gelegenheden”, klinkt het.

Waitrose zet in op verjonging met Pippa, die de 71-jarige kokkin Delia Smith vervangt. Maar gezien het conservatief imago van de retailer, zal Pippa niet snel met haar lichaam pronken in het magazine.