De Nederlandse verpakkingsvrije online supermarkt Pieter Pot heeft een Belgische website gelanceerd. Zodra zich 5.000 mensen aangemeld hebben op de site wil het bedrijf in Vlaanderen en Brussel gaan leveren. Oprichter Jouri Schoemaecker is volgende donderdag spreker op Gondola Day.

Vlak voor de zomer kondigde Pieter Pot al aan dat het naar ons land zou komen. Een datum werd daarbij nog niet opgegeven, maar het bedrijf heeft nu al zijn website gelanceerd. Daarop staat te lezen dat Pieter Pot begint met leveren in Vlaanderen en Brussel zodra er zich 5.000 mensen aangemeld hebben op de site. Op 20 september hadden zich 1.963 mensen aangemeld. Opmerkelijk is dat de site al geregistreerd werd in 2017.

De verpakkingsloze online supermarkt heeft een assortiment dat bestaat uit zo’n 300 producten, waaronder pasta, noten, bloem, olie, koekjes en huishoudelijke artikelen. De winkel richt zich op milieubewuste consumenten, die een inspanning willen doen om minder verpakking te gebruiken. Verpakkingsloze winkels zijn in ons land al langer aan een opmars bezig. Eerder dit jaar al signaleerde Gondola dat er meer dan 250 verpakkingsloze winkels zijn in België

Gondola Day

Bent u benieuwd naar de plannen van Vkusvill? Schrijf u dan snel in voor één van de laatste plaatsen op Gondola Day!

Klik hier!
Gondola Day