Na Media Markt en Carrefour, stunt nu ook doe-het-zelfketen Gamma met een uitzonderlijk lease-aanbod. Particulieren kunnen vanaf volgende week een Opel Karl Rock leasen in de klusjeswinkel.

Gamma gaat voor de lease-formule in zee met DirectLease, dat vorig jaar ook met Carrefour samenwerkte voor de private leasingactie bij de supermarktketen. Net als bij Carrefour is Opel leverancier van de leaseauto.

Voor amper 178 euro per maand kan je deze maand bij Gamma een Opel Karl Rocks leasen. Het type leasecontract betreft een operationele leasing zonder aankoopoptie voor een periode van 36 maanden en inclusief 10.000 kilometer per jaar. Alles is inbegrepen in de huurprijs, op de brandstof en bekeuringen na.

Vanaf 13 september kunnen klanten van Gamma in 13 geselecteerde winkels de wagen komen bekijken en er al hun vragen in verband met de wagen en de leaseformule voorleggen aan de aanwezige DirectLease-medewerkers.

Bij de niet-deelnemende Gamma-winkels zullen voldoende flyers aanwezig zijn die de klanten attent maken op het leaseaanbod en hen bij interesse doorverwijzen naar de website of één van de deelnemende winkels. Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn want zodra de voorraad van 250 wagens op is, is de campagne afgelopen.

Wie een proefrit wenst, kan daarvoor terecht bij alle Opel-dealers. Wie helemaal overtuigd is, kan zijn leasewagen ten vroegste eind dit jaarverwachten. De aflevering van de bestelde leaseauto’s aan de klanten is namelijk gepland in de periode december-januari. 

Groeiende trend

Auto’s leasen is doorgaans iets voor ondernemingen, maar tegenwoordig zit leasing voor particulieren volop in de lift. “Privé-leasing is een groeiende trend en we vinden het dan ook opportuun om onze klanten deze uitzonderlijke actie aan te bieden", zegt Werner Van Gansbeke, Marketing en Communicatie Directeur Gamma België. "Met DirectLease hebben we een zeer betrouwbare partner om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag van klanten. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zijn zij hier de specialist in."