Kiki Lauwers is gestart als nieuwe directeur België bij Bol.com. In deze functie volgt ze Jan Huysmans op die binnen Bol.com een andere functie opneemt, namelijk die van directeur Plaza. Dat heeft de webshop bekend gemaakt.

Jan Huysmans (vorig jaar nog spreker op Shopper's Day) zal in zijn nieuwe functie de afdeling ‘Verkopen via Bol.com’ verder uitbouwen. Zijn opvolgster Kiki wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Bol.com in België waaronder het voortdurend afstemmen van de winkel op de Vlaamse vraag. 

Kiki over haar nieuwe functie als directeur België bij Bol.com: “Ik ben enorm enthousiast dat ik deze fantastische rol kan vervullen in een gedreven, sterk groeiend en inspirerend bedrijf als Bol.com. Ik vind het indrukwekkend hoe Jan en zijn collega’s Bol.com in België zo sterk hebben neergezet. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om met hen samen te werken aan de vele mogelijkheden voor de toekomst, zodat we de groei verder kunnen zetten en onze klanten steeds beter kunnen bedienen”. 

Lauwers is geboren en getogen in België, maar woont en werkt al enkele jaren in Nederland. Sinds 2009 was ze werkzaam bij McKinsey & Company, de laatste jaren als engagement manager.