De distributeur Mars&Spencer, die België in 2001 had verlaten in het kader van een groot reorganisatieplan, zal op 19 november in ons land terugkeren… tenminste op internet. Deze webwinkel zal ongeveer 15.000 artikelen aanbieden die in euro’s betaald kunnen worden met een bankkaart of creditcard. Bovendien is alle informatie in het Frans en het Nederlands beschikbaar.

Ook op de vorige site konden Belgen al aankopen doen. Deze site was echter alleen in het Engels, terwijl de levertijden langer waren (twee weken of langer) en de verzendkosten hoger (6,26 euro per zending). Hij trok echter voldoende Belgische klanten om de groep ertoe te brengen een specifieke en praktischere dienstverlening te ontwikkelen.

De verzendkosten gaan nu 4,95 euro bedragen en de levertijd is teruggebracht tot 3 werkdagen. Bezoekers die zich vanaf nu tot aan het begin van de verkoop inschrijven op de nieuwsbrief zullen een korting van 20% krijgen.

M&S wil ook weer fysieke winkels in West-Europa gaan openen. België zou één van de landen kunnen zijn die de keten op het oog heeft, maar er is tot op heden niets bekend gemaakt.