Kruidvat zet zijn expansie verder en opent deze maand 4 nieuwe filialen in Binche, Luik, Mons en Sint-Pieters-Leeuw. Die moeten helpen om de marktpositie van de keten te versterken in België. Volgend jaar staan er nog een tiental openingen op de planning.

Kruidvat ziet het groots: deze maand opent de keten maar liefst 4 nieuwe winkels in Binche (3 december), Luik (5 december), Mons (11 december) en Sint-Pieters-Leeuw (12 december). Directeur Bert Verhoef is alvast trots op de groei die de keten doormaakt. "In totaal hebben we in 2019 acht nieuwe winkels gerealiseerd, waarvan vier in december. Ook het komende jaar verwachten we een tiental nieuwe winkels in België te realiseren. Ik ben zeer trots op deze ontwikkeling. Het is fantastisch om op deze manier onze marktpositie verder te versterken”, vertelt hij.

In de vernieuwde winkels vinden de klanten een uitgebreid assortiment van de bekende merken, producten van het Kruidvat-merk en een aantal exclusieve merken. Alle referenties worden trouwens op een overzichtelijke manier gepresenteerd zodat klanten snel de juiste producten vinden. “De logica van de klant is het uitgangspunt”, klinkt het bij Kruidvat. “Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken.” In het hart van de winkel worden dan weer de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd.