umbo wil dit jaar niet alleen een winkel openen in Pelt, maar ook eentje op de Breebos site in Rijkevorsel. De keten krijgt trouwens naar alle waarschijnlijkheid gezelschap van een nieuwe Albert Heijn-winkel. Zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Eind februari had Gondola een exclusief interview met Peter Isaac, CEO van Jumbo België. Daarin vertelde hij ons onder meer dat Jumbo dit jaar drie winkels zal openen in België, waarvan één in Pelt, op De Koel 16B, die in november opent. Volgend jaar volgen dan nog eens 12 à 15 winkels. Nu zou de Nederlandse supermarktketen ook een winkel in Rijkevorsel op het oog hebben, meer bepaald op de Breebos site. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Momenteel worden de bestaande leegstaande gebouwen op de site afgebroken om zo plaats te maken voor nieuwe winkels.

Jumbo is trouwens niet de enige die zal neerstrijken in Rijkevorsel. Ook Albert Heijn zou naar verluidt een winkel willen openen op de Breebos site, al wil het daarover voorlopig nog niet communiceren. Volgens Het Laatste Nieuws zou de Nederlandse keten neerstrijken in het nieuwe gebouw naast de Hubo-winkel.

Op de Breebos site bevinden er zich trouwens al verschillende winkels waaronder Action, Bel & Bo, Hubo, Zeeman en Kruidvat.