Jumbo opende vandaag haar zevende winkel in België en de derde winkel in de provincie Limburg. Na eerdere openingen in Pelt en Lanaken is het nu de beurt aan Sint-Lambrechts-Herk, nabij Hasselt.

We hadden het al eerder aangekondigd, maar vandaag is het eindelijk zover: Jumbo heeft haar zevende winkel geopend in België op de Sint-Truidersteenweg 448, op een boogscheut van Hasselt. Het nieuwe verkooppunt heeft een oppervlakte van 1.400 vierkante meter en stelt zo’n 70 mensen uit de streek te werk. Ex-Lidl-medewerker Christophe de Mayer zal als filiaalmanager alles in goede banen leiden. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de nieuwe winkel het hart zal veroveren van de inwoners dankzij de 7 Zekerheden die Jumbo biedt aan haar klanten. 

Naast een uitgebreid assortiment met zowel typisch Vlaamse klassiekers als enkele typisch Nederlandse producten, is ook een deel van het Hema-assortiment aanwezig en is er  een uitgebreide bloemenafdeling. Daarnaast pakt Jumbo ook uit met een Versgarantie van 7 dagen op de bloemen. “Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket”, vertelt filiaalmanager Christophe de Mayer. “Het aanbieden van deze extra diensten draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt.”

Speciaal om de veiligheid van klanten te garanderen en alles op een coronaprove manier te laten verlopen, voorziet Jumbo bij het binnenkomen van de winkel een speciale ‘carwash’. Daar kunnen klanten hun handen en winkelkar op een handige manier ontsmetten.