Jumbo Foodmarkt en Thuisbezorgd.nl zijn een pilot gestart om samen maaltijden aan huis te leveren in Groningen. Consumenten kunnen hun maaltijd online bestellen bij Jumbo Foodmarkt Groningen, waarna die binnen het uur aan huis wordt geleverd. 

De aftrap voor de pilot tussen Jumbo Foodmarkt Groningen en Thuisbezorgd.nl is vandaag gegeven. De test loopt nog enkele maanden, Jumbo zal nadien bekijken of de samenwerking verder kan worden uitgerold naar andere steden. De supermarktketen benadrukt bovendien dat de samenwerking met Thuisbezorgd.nl goed aansluit bij Jumbo’s omnichannel-gedachte om dáár te zijn waar de klant is op het moment dat het nodig is.

"Klanten kunnen nu heel gemakkelijk ook thuis, op het werk of waar dan ook  genieten van onze verse maaltijden en producten”, verklaart Anrico Maat, ondernemer van Foodmarkt Groningen. “Binnen een paar klikken halen ze dagverse sushi, een frisse salade of een authentieke pizza in huis. Ook kunnen ze kiezen uit veel verschillende dranken: van frisdrank tot Gronings streekbier en verse sappen van La Place. De samenwerking past bij de visie dat we er voor onze klant zijn op het moment dat ze ons nodig hebben.”