Gondola.be krijgt een make-over: een nieuwe identiteit, een vereenvoudigd gebruik, exclusieve content en nog veel meer! Wij geven u alvast een overzicht van de belangrijkste voordelen.

Drie werelden, een platform

Het doel van onze website blijft hetzelfde: professionals uit de sector dagelijks informeren over het reilen en zeilen in de wereld van de retail en de merken. Om dat op een kwalitatieve manier te kunnen doen, hadden we nood aan een intuïtieve en eenvoudige gebruikerstool. Bovendien worden al onze activiteiten voortaan ondergebracht op één plaats: Magazine, voor de dagelijkse actualiteit, Society, voor onze events, en Academy voor de opleidingen. 

Toegang tot exclusief nieuws

Deze Gondola.be 2.0 biedt bovendien ook extra mogelijkheden op redactioneel vlak: enerzijds krijgt u gratis al het belangrijkste retailnieuws, en anderzijds krijgen onze abonnees voortaan toegang tot exclusief nieuws, onderzoeken, gegevens, carte blanches of reportages. Deze exclusieve content is makkelijk te herkennen aan het Plus-teken

Hoe kunt u genieten van al deze voordelen? Registreer u nu gratis en krijg via een simpele login gratis toegang tot 3 Plus-artikels per maand. Daarnaast kan u ook al onze data (marktaandelen van retailers in België, cijfers uit verschillende categorieën, enzovoort) en whitepapers van Gondola Academy gratis downloaden!

Als abonnee profiteert u natuurlijk ook van al onze online content. Het enige wat u moet doen, is enkele minuutjes tijd vrijmaken om u te registreren. Van zodra uw account is aangemaakt, volgt onze abonnementendienst de rest van de procedure op. Heeft u vragen in verband met uw abonnement? Aarzel niet en neem contact met ons op via abonnement@gondola.be of +32 (0) 2 616 0000.

Registreer u gratis!

Wilt u ook gratis toegang krijgen tot al onze exclusieve content? Maak dan snel een gratis account aan! 

Registreer u hier!

Hoe een account aanmaken?

  1. Registreer u gratis op gondola.be en klik op: “Maak gratis een account aan!”
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in.
  3. Om het veld ‘Mijn bedrijf’ in te vullen, vult u gewoon de eerste letters van uw bedrijf in. Afhankelijk van welke browser u gebruikt, kan het soms enkele seconden duren vooraleer het systeem reageert. Ons systeem herkent, in 99% van de gevallen, automatisch de bedrijven die actief zijn in de retail en FMCG. Al kunt u ook, als u dat liever wenst, het BTW-nummer van uw bedrijf ingeven op de volgende manier: 0000.000.000.

Verbeterde gebruikservaring

Voortaan maken we ook gebruik van cookies zodat we u nog een gepersonaliseerdere leeservaring kunnen bieden. Dat laat ons toe om u op termijn nieuwsbrieven te sturen die zijn aangepast aan uw interesses. 

Maar om daar rekening mee te kunnen houden, kunt u alvast rustig beginnen te snuisteren door de verschillende menu's!

Merkt u nog kleine bugs op? Laat het ons dan zeker weten: redaction@gondola.be