Op 19 mei vindt de nieuwste editie van Gondola Day plaats met topsprekers als Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Jean-Marc Van Custem (louis delhaize, Match & Smatch) en Jan Van Holsbeke (Bio-Planet). Kunt u zolang niet wachten? Herbeleef de komende weken onze vorige editie dankzij enkele interviews met eerdere sprekers.

Nog enkele weken en het is weer zover, onze jaarlijkste traditie: Gondola Day. Het retailevenement dat meer dan 600 professionals uit de sector bijeenbrengt vindt dit jaar plaats op 19 mei in Kinepolis Imagibraine. Het thema? Invisible. Op de affiche vinden we enkele topnamen, waaronder Jan Van Holsbeke (Bio-Planet), Giny Boer (C&A), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Jean-Marc Van Custem (louis delhaize, Match & Smatch). Het belooft met andere woorden weer een interessante editie te worden! In afwachting tot D-day blikken we de komende weken terug op de vorige editie van Gondola Day aan de hand van interviews met sprekers van vorig jaar. Benieuwd? Ontdek ons interview met Lieven Vanlommel, CEO bij Foodmaker.

Gondola Day 2022

Bent u benieuwd naar de rest van de sprekers en wilt u op 19 mei deelnemen aan de nieuwe editie van Gondola Day? Schrijf u dan snel in! 

Klik hier!

Kazidomi

Hebt u ons vorige interview met Emna Everard (Kazidomi) gemist? 

Klik hier!
Kazidomi