Op 19 mei vindt de nieuwste editie van Gondola Day plaats met topsprekers als Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Jean-Marc Van Custem (louis delhaize, Match & Smatch) en Jan Van Holsbeke (Bio-Planet). Kunt u zolang niet wachten? Herbeleef de komende weken onze vorige editie dankzij enkele interviews met eerdere sprekers.

Volgende week is het weer zover, onze jaarlijkste traditie: Gondola Day. Het retailevenement dat meer dan 600 professionals uit de sector bijeenbrengt vindt dit jaar plaats op 19 mei in Kinepolis Imagibraine. Het thema? Invisible. Op de affiche vinden we enkele topnamen, waaronder Jan Van Holsbeke (Bio-Planet), Giny Boer (C&A), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Jean-Marc Van Custem (louis delhaize, Match & Smatch). Het belooft met andere woorden weer een interessante editie te worden! In afwachting tot D-day blikken we terug op de vorige editie van Gondola Day aan de hand van interviews met sprekers van vorig jaar. Benieuwd? Ontdek ons interview met Stijn Demeersseman, category leader personal care appliances & medical devices bij Amazon.

Gondola Day 2022

Bent u benieuwd naar de rest van de sprekers en wilt u op 19 mei deelnemen aan de nieuwe editie van Gondola Day? Schrijf u dan snel in! 

Klik hier!

NielsenIQ

Hebt u ons vorige interview met Philippe Chapuis (NielsenIQ) gemist? 

Klik hier!
NielsenIQ